محيط كشت of چيست

فروشگاه ماينو لب يكي از فروشگاه اينترنتي در زمينه فروش مواد شيميايي ، صنعتي و آزمايشگاهي مي باشد كه بيش از 10 سال دز اين زمينه تخصص دارد .همواره در تلاش بوده ايم كه با ارائه محصول مناسب باعث رضايتمندي شما شويم

محيط كشت of چيست

۲۵ بازديد ۰ نظر

محيط كشت of  يكي ديگر از انواع محيط كشت هايي مي باشد كه توسط دفتر ماينو لب ارائه مي شود اين محيط كشت نيز مانند ساير محيط كشت ها داراي ويژگي ها و خصوصياتي مي باشد كه ما در ادامه قصد داريم به صورت كامل در مورد اين محيط يعني محيط كشت of صحبت كنيم در صورتي كه قصد خريد و آشنايي با اين محيط را داريد با ما تا انتهاي اين آموزش همراه شويد و در صورت نياز به خريد و قيمت محيط كشت of مي توانيد با مي توانيد با شماره هاي مندرج در وب سايت با ما در تماس باشيد تا همكاران ما به صورت كامل شما را راهنمايي كنند.

محيط كشت of

محيط كشت oxidative-fermentative كه به اختصار محيط كشت OF ناميده مي شود . اين محيط كشت توسط هيو و ليفسون در سال 1953 ساخته شده است. اين محيط كشت براي ايجاد تمايز بين باكتريهاي اكسيداتيو و باكتريهاي تخميري  مورد استفاده قرار ميگيرد.

ميكروارگانيسم هاي ساكاروليتيك گلوكز را تخمير يا اكسيداتيو مي كنند. محصولات نهايي تخمير شده  اسيدهاي مخلوط نسبتاً قوي هستند كه مي توانند در يك محيط آزمايش تخمير معمولي شناسايي شوند اما  با اين حال اسيدهاي تشكيل شده در تخريب اكسيداتيو گلوكز بسيار ضعيف و كمتر هستند و براي تشخيص محيط تخمير اكسيداسيون حساس تر از محيط Hugh و Leifson’s OF مورد نياز است. اين محيط با افزايش مقدار گلوكز بالاتر از مقدار موجود در محيطي كه براي شناسايي تخمير استفاده مي شود و با كاهش مقدار پپتون ساخته شده است.

 

محيط كشت OF محيط تخمير كربوهيدرات را به شرح زير متفاوت مي كند:

غلظت آگار از 3٪ به 2٪ كاهش مي يابد و از نظر قوام نيمه جامد مي شود

غلظت پپتون از 11٪ به 2٪ كاهش مي يابد.

غلظت كربوهيدرات 0.5٪ تا 1.0٪ افزايش مي يابد

 

آزمون of مشخص مي كند كه ميله هاي گرم منفي خاصي گلوكز را با تخمير يا تنفس هوازي متابوليزه مي كنند در طي فرآيند غير  هوازي تخمير  پيروات بسته به نوع تخمير به انواع اسيدهاي مخلوط تبديل مي شود. غلظت بالاي اسيد توليد شده در طي فرآيند تخمير  نشانگر آبي بروميتمول را در محيط OF از سبز به زرد در وجود يا عدم وجود اكسيژن تبديل مي كند.

برخي از باكتريهاي گرم منفي غير تخمير كننده گلوكز را با استفاده از تنفس هوازي متابوليزه مي كنند و فقط مقدار كمي اسيد ضعيف در طول گليكوليز و چرخه كربس توليد مي كنند. كاهش ميزان پپتون و افزايش مقدار گلوكز تشخيص اسيدهاي ضعيف توليد شده را تسهيل مي كند.

 

از آزمون و محيط كشت OF براي تعيين باكتريهاي گرم منفي كربوهيدراتها كه به صورت اكسيداتيو  با تخمير متابوليزه شده اند يا غير ساكروليتيك هستند استفاده مي شود.

 

خريد اينترنتي محيط كشت

ابتدا مواد مورد نياز را تهيه نماييد

  • سديم كلرايد: 5.0 گرم
  • دي پتاسيم فسفات: 0.3 گرم
  • پپتون: 2.0 گرم
  • آبي بروميتيمول: 0.03 گرم
  • آگار: 3.0 گرم
  • گلوكز: 10 گرم
  • آب: 1000 ميلي ليتر

 

سپس به صورت زير عمل نماييد

قبل از اتوكلاو كردن  pH بايد به 7.1 تنظيم شود سپس اقدام به اتوكلاو كردن محيط در 121 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه در ادامه يك محلول استريل شده فيلتر از محلول 10٪ كربوهيدرات بصورت اسپتيك به محيط اضافه كنيد  تا غلظت نهايي 1٪ برسد

 

اگر قصد خريد محيط كشت of  را داريد مي توانيد با شماره هاي مندرج در وب سايت با ما در تماس باشيد تا همكاران ما اطلاعات كامل در مورد قيمت و روش هاي ارسال را خدمت شما عرض نمايند . لازم به ذكر مي باشد فروش اينترنتي محيط كشت در فروشگاه ماينو لب نيز انجام مي گيرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.