محيط سالمونلا شيگلا چيست؟

فروشگاه ماينو لب يكي از فروشگاه اينترنتي در زمينه فروش مواد شيميايي ، صنعتي و آزمايشگاهي مي باشد كه بيش از 10 سال دز اين زمينه تخصص دارد .همواره در تلاش بوده ايم كه با ارائه محصول مناسب باعث رضايتمندي شما شويم

محيط سالمونلا شيگلا چيست؟

۱۹ بازديد ۰ نظر

محيط سالمونلا شيگلا (SS) آگار يك محيط متوسط انتخابي و افتراقي براي جداسازي ، پرورش و تمايز گونه هاي سالمونلا است  كه در برخي از گونه هاي Shigella spp. SS Agar اصلاح شده Deoxycholate Citrate Agar مي باشد. اين محيط در واقع براي آزمايش نمونه هاي باليني و آزمايش غذا براي وجود سالمونلا استفاده مي شود و توصيه نيز مي شود . لازم است بدانيد كه برخي از  برخي از گونه هاي محيط كشت هاي ss يك محيط متوسط انتخابي است كه در آن باكتريهاي گرم مثبت توسط نمكهاي صفراوي  سبز درخشان و سديم  مهار مي شوند. محيط كشت سالمونلا شيگلا (SS) آگار براي گونه هاي سالمونلا بسيار انتخابي است  . براي كمك به تمايز تخمير كننده هاي لاكتوز و غير لاكتوز از نمونه هاي باليني ، غذاهاي مشكوك و نمونه هاي ديگر ساخته شده است.

 

محيط كشت ss شامل نمكهاي صفراوي ، سيترات سديم ، سبز درخشان ، هضم آنزيمي كازئين ، عصاره گوشت گاو ، هضم آنزيمي بافت حيواني ، تيوسولفات ، سيترات فريك ، قرمز خنثي و آگار مي باشد. گنجاندن نمكهاي صفراوي ، سديم و سبز درخشان براي مهار ارگانيسمهاي گرم مثبت ، فرم و مهار پروتئين هاي متلاطم پروتئين  مي باشد در حالي كه به گونه هاي سالمونلا اجازه مي دهد. براي رشد. عصاره گوشت گاو ، هضم آنزيمي كازئين و هضم آنزيمي بافت حيوانات منابع نيتروژن ، كربن و ويتامين هاي مورد نياز براي رشد ارگانيسم را فراهم مي كنند. لاكتوز به عنوان منبع كربوهيدرات در سالمونلا شيگلا آگار عمل  به كار گرفته مي شود همچنين در ادامه تمايز ارگانيسم هاي روده اي با اختلاط لاكتوز در محيط حاصل مي شود. ارگانيسم هايي كه لاكتوز را تخمير مي كنند  اسيدي توليد مي كنند كه در صورت وجود نشانگر قرمز خنثي ، منجر به تشكيل كلني هاي قرمز / صورتي مي شود.

محيط كشت ss

 

 

  • 60 گرم از محيط ssa  را در يك ليتر آب ديونيزه يا مقطر مخلوط كنيد.
  • حتما خوب مخلوط كنيد.
  • آبه را  گرم كنيد و يك دقيقه بجوشانيد.
  • رسانه ها را اتوكلاو نكنيد.
  • درون بشقاب ها بريزيد.
  • بگذاريد آگار جامد شود و در يخچال نگهداري شود (از يخ زدگي خودداري كنيد). محيط كشت آماده شده را مي توان حداقل به مدت يك هفته در يخچال نگهداري كرد.

 

محيط كشت چيست

  1. اين ماده به عنوان يك محيط انتخابي و افتراقي براي جداسازي سالمونلا و برخي از گونه هاي شيگلا از نمونه هاي باليني و غير باليني استفاده مي شود.
  2. اين محيط براي جداسازي اوليه شيگلا توصيه نمي شود.
  3. همچنين براي كمك به تمايز تخمير كننده هاي لاكتوز و غير لاكتوز از نمونه هاي باليني ، غذاهاي مشكوك و نمونه هاي ديگر ساخته شده است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.