محيط كشت نوترينت آگار

فروشگاه ماينو لب يكي از فروشگاه اينترنتي در زمينه فروش مواد شيميايي ، صنعتي و آزمايشگاهي مي باشد كه بيش از 10 سال دز اين زمينه تخصص دارد .همواره در تلاش بوده ايم كه با ارائه محصول مناسب باعث رضايتمندي شما شويم

محيط كشت نوترينت آگار

۲۳ بازديد ۰ نظر

محيط كشت نوترينت آگار(NA) مخفف شده محيط كشت Nutrient Agar مي باشد. اين محيط كشت همانند ساير محيط كشت هاي ديگر داراي يكسري از ويژگي ها مي باشد كه مي تواند براي يك آزمايش مناسب باشد . اگر نيازمند خريد محيط كشت na  مي باشيد مي توانيد با تسفاده از فروشگاه اينترنتي ماينو لب و همچنين مراجعه حضوري اقدام به خريد محيط كشت نوترينت آگار نماييد . همكاران ما به صورت 24 ساعته آماده ارائه ليست قيمت محيط كشت نوترينت آگار و همچنين ارائه اطلاعات كامل در مورد اين محيط مي باشند

محيط كشت na

 

محيط كشت نوترينت يك ماده غذايي عمومي براي كشت ميكروب ها و همچنين رشد طيف وسيعي از ارگانيسم هاي غير سريع مي باشد آگار مغذي محبوب است زيرا مي تواند انواع مختلفي از باكتري ها و قارچ ها را رشد دهد و حاوي بسياري از مواد مغذي مورد نياز براي رشد باكتري ها است.

همچنين در مورد اين محيط كشت لازم است بدانيد كه :

  • با غني سازي محيط با سرم يا خون مي توان از محيط هاي مغذي براي پرورش ميكروارگانيسم هاي به صورت سريع نيز استفاده نماييد
  • مواد مغذي آگار يك ماده ايده آل براي نمايش و اهداف آموزش است زيرا امكان بقاي طولاني تر فرهنگ ها در دماي محيط را فراهم مي كند بدون خطر رشد بيش از حد كه ممكن است در محيط هاي مغذي بيشتري رخ دهد.
  • اين رسانه فرمول نسبتاً ساده اي دارد كه حفظ شده است و هنوز هم به طور گسترده اي در بررسي ميكروبيولوژيك انواع نمونه ها مورد استفاده قرار مي گيرد
    اين يكي از مهمترين و مهمترين رسانه هاي غير انتخابي است كه براي كشت روتين ميكروارگانيسم ها مي باشد
  • از آگار مغذي براي پرورش و شمارش بسياري از باكتريها استفاده شده است
  • با افزودن مايعات مختلف بيولوژيكي مانند خون اسب يا گوسفند ، سرم ، زرده تخم مرغ و غيره مي توان محيط را براي كشت ساير موجودات سريع ايجاد كرد.
  • آگار مغذي با مواد مغذي مختلفي ساخته مي شود كه امكان رشد طيف گسترده اي از ميكروارگانيسم ها را فراهم مي كند كه معمولاً به مواد مغذي يا مكمل خاصي نياز ندارند.
    مواد اصلي سازنده رسانه ها پپتون ، عصاره گاو و آگار هستند.
    پپتون منبع نيتروژن يا پروتئين است كه به عنوان منبع اسيدهاي آمينه براي باكتري ها عمل مي كند.
    علاوه بر اين ، كلريد سديم به منظور حفظ تعادل اسمزي محيط و جلوگيري از تغيير PH محيط در طول رشد ، به محيط اضافه مي شود.
    آب مقطر محيطي براي حل مواد مغذي فراهم مي كند تا جذب باكتري براي آنها راحت تر شود.
    آگار ماده جامد كننده اي است كه سطح پايداري براي رشد ارگانيسم فراهم مي كند
    اين محيط از ماده مغذي اساسي تشكيل شده است كه براي طيف گسترده اي از ارگانيسم ها ضروري مي باشد

 

 

28 گرم از پودر محيط كشت را  به 1000 ميلي ليتر آب مقطر يا ديونيزه اضافه مي شود.
سپس صبر كنيد تا محيط كاملا حل شود.
سپس محيط حل شده در فشار 15 پوند (121 درجه سانتيگراد) به مدت 15 دقيقه اتوكلاو مي شود.
پس از اتمام فرآيند اتوكلاو ، ليوان را خارج كرده و در دماي حدود 40-45 درجه سانتيگراد سرد مي كنيم.
در صورت تمايل به غني سازي ، مي توان پس از فرآيند اتوكلاو ، خون يا مايعات بيولوژيكي اضافه كرد.
سپس محيط در صفحات استريل پتري تحت شرايط استريل ريخته مي شود.
پس از جامد شدن محيط ، صفحات را مي توان براي مدت چند دقيقه در حرارت كمتري در اجاق هواي گرم قرار داد تا رطوبت موجود در صفحات قبل از استفاده از بين برود.

 

  • موجودات مختلف ممكن است از نظر نياز رشد متفاوت باشند و ممكن است الگوهاي رشد متغيري را در محيط نشان دهند. اين باعث مي شود كه محيط در حين انزوا كاملاً غير قابل اعتماد باشد.
  • از آنجا كه محيط هاي مغذي از رشد بسياري از ميكروارگانيسم ها پشتيباني مي كند ، احتمال آلودگي در هنگام جداسازي بسيار زياد است.
  • نمي توان از آن به عنوان يك محيط انتخابي براي پرورش ارگانيسم هاي سريع استفاده كرد كه نيازهاي غذايي خاصي دارند.
  • آگار مغذي فقط اجازه جداسازي باكتري ها و نه ميكروارگانيسم هاي ديگر مانند قارچ ها را مي دهد.
  • در برخي موارد ، برخي از ميكروارگانيسم ها ممكن است مورفولوژي كلني مشابهي را بر روي آگار غذايي نشان دهند كه تشخيص آنها را بدون بررسي ميكروسكوپي دشوار مي كند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.