وانيلين
وانيلين مرك: 108510
Vanillin merck: 108510
وانيلين چيست
وانيلين هم به صورت طبيعي وجود دارد و هم به صورت مصنوعي توليد مي شود اين ماده شيميايي در طعم دهنده ها ، غذاها ، عطرها و داروسازي ها مورد قرار ميگيرد . وانيلين به عنوان واسطه شيميايي در ساخت چندين داروي مهم و ساير محصولات استفاده مي شود. طريقه ارتباط و تماس انسان ها با وانيلين از طريق تماس پوستي با عطرها و مصرف مواد غذايي است ، وانيلين به عنوان يك ماده افزودني طعم دهنده نيز مورد استفاده قرار ميگيرد.اما آن چيزي كه مشخص است اين ماده بيشتر به عنوان ماده طعم دهنده در غذاها و نوشيدني ها بي خطر مورد استفاده قرار ميگيرد
وانيلين يك محلول اسيد است و ممكن است باعث تحريك چشم و غشاهاي مخاطي دستگاه تنفسي شود. اين دارو همچنين به عنوان يك ماده ضد انعطاف پذير و ضد ميكروبي داراي كاربردهاي دارويي است.
Formula: C8H8O3
Molar mass: 152.15 g/mol
Boiling point: 558 °C
Density: 1.06 g/cm³
ChemSpider ID: 13860434
Classification: Organic compound
فرق وانيل و وانيلين چيست
شايد شما نيز اصطلاح بستي يا كيك وانيلي را شنيده باشيد اين دقيقا يكي از موارد استفاده از وانيل مي باشد اين يك نمونه از موارد استفاده از وانيل طبيعي مي باشد دانه وانيل از يك اركيده تشكيل شده .
تركيبات وانيلين
براي درك وانيلين مهم است كه درك كنيم وانيل به عنوان يك محصول طبيعي از تعدادي تركيبات آلي تشكيل شده است نه فقط يك تركيب. با اين حال اجزاي اصلي آن 4-هيدروكسي-3-متوكسي بنزالدهيد است. وانيلين همان تركيبي است كه به صورت مصنوعي توليد مي شود. وانيلين اگرچه به در واقعيت خوبي به نظر نمي رسداما جايگزيني نسبتاً مناسب مي باشد.
وانيل چيست؟
دانه هايي شبيه به لوبيا كه در جنگل هاي مرطوب قاره آمريكا وجود دارد .دانههاي اين گياه را تخمير ميكنند تا عطر مطبوع آنها بيرون بيايد و عموماً به صورت پودر در بازار يافت ميشود و در بعضي موارد آن را با الكل اتيل و آب مخلوط كرده كه به صورت عصاره وانيل به بازار عرضه ميشود.اگرچه تركيب وانيلين با ماده اصلي موجود در دانه وانيل يكسان است اما اين باعث نمي شود كه اين دو عطر و طعم قابل تعويض باشند. صدها تركيب در وانيل وجود دارد درست همانطور كه در توت فرنگي طبيعي وجود دارد. با اين حال ، توت فرنگي مصنوعي طعم و مزه اي را ارائه مي دهد كه باب ميل اكثر افراد نمي باشد